Skrivkurs Skriv om ditt liv Distanskurs


"Det är ett viktigt jobb du gör!

Du skriver med glädje, sådant andra läser med glädje och glädje behöver vi mycket av.

Du är en ambassadör för läslusten, glädjen och för det skrivna ordet."

Solveig Vähäkuopus brev till Kim M Kimselius


Läs SMAKPROV ur Kims böcker


Köp böckerna här

Bokus
Adlibris

Kursledaren Kim M Kimselius 2015

Kim M. Kimselius handböcker om skrivandet
Skrivkurs på distans

Skriv om ditt liv

kursledare författaren Kim M KimseliusNågra röster om Kimselius distanskurser:"Vänta inte! Du har hamnat helt rätt när du vill börja eller komma vidare med ditt skrivande. Du finner allt du letat efter när du kommer i kontakt med Kim. Hennes skrivarkurser kan bara, kort och gott, varmt rekommenderas! Ta steget idag." Christina Malak"Tackar för feedback och uppmuntran samt kursbrev. Du ger värdefull insikt, en kombination av att leka och ha roligt tillsammans med superbra tips och information. Jag är så glad och tacksam att få lära mig mer och mer vecka efter vecka.

Tipsen du ger är superbra. Det är utveckling hela tiden.

Jag kan redan känna en förändring sedan vi startade" Christina Malak


"Fortsätt ditt gedigna författararbete både i ditt egna skrivande och i dina kurser. Du är en äkta gåva till världen!" Jern Blahammar


"Du har byggt upp den här kursen på ett sådant sätt att alla stegen blir mycket utvecklande och framför allt naturliga steg framåt. Jag är mycket glad för din kurs och känner att jag är på väg med sjumilasteg." Marie Höglind-Miles 


"Är glad att jag tagit din kurs. Här finns så många fantastiska idéer, förslag som jag tidigare inte samlat på mig och jag är så glad att du delar med dig av din erfarenhet. Efter att ha slutfört novellkursen för dig, börjar jag tänka på ett annat sätt. Är så tacksam för din optimism och ditt vida kunnande. Det gör mig nyfiken på ett fortsatt skrivande. Underbart att få ta del av all din erfarenhet. Inte undra på att alla dina kurser är fulla. Har köpt din tjocka bok om skrivandet som jag hyllar till skyarna.”

Bibbi Ahrnstedt om skrivarkursen på distansSkrivkurs på distans Skriv om ditt liv


Vill du skriva om ditt liv, en självbiografi, och göra avtryck i historien? Då är denna kurs för dig. Det här är en kurs för dig som drömmer om att skriva om ditt liv. Den erfarna författaren Kim M Kimselius ger dig tips om hur du kommer igång med din egna berättelse, samt information som gör att du hittar glädje i skrivandet.


Detta är en självstudiekurs som genom 20 kursbrev ger dig möjlighet att hitta skrivglädje. Kursen avslutas med att du får respons på 5 A-4-sidor av din berättelse. Du får också hjälp under kursens gång om du skickar in dina övningar.


I kursbreven finns både skriv-, läs- och inspirationsövningar med fokus på skrivglädje och din självbiografi.


 

Ett bra komplement till distanskursen Skriv om ditt liv är boken Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien.

 


Anmäl dig till distanskursen här

Du anmäler dig genom att mejla Kim M. Kimselius med rubriken DISTANSKURS SKRIV OM DITT LIV (Det är viktigt att du berättar vilken distanskurs du anmäler dig till!). Berätta om dig själv och vad du vill uppnå med ditt skrivande.

 

Kursen kostar 995:-. Glöm inte skriva ditt namn.

 Kim M. Kimselius

Foto: Jan-Erik Ejenstam         Kursledare är Kim M. Kimselius


Kim har gett ut flera handböcker om skrivande:

Att skriva med glädje, Att hitta glädje i skrivandet, Författare Från dröm till verklighet, Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien, samt flera handböcker om skrivandet under namnet Tre hattar:

10 misstag författare gör, 10 tips för att leva på din kreativitet,

10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär samt Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt liv.


Kim är en flitigt anlitad föreläsare när det gäller att väcka läs- och skrivglädje och håller flera distanskurser. Dessutom håller hon skrivarkurser under vår, sommar och höst på Färgargården, Eringsboda, Blekinge, samt på Studieförbundet Vuxenskolan. Kim debuterade 1997 och har skrivit 60 böcker (2020) i olika genrer.


 

Kim håller även distanskursen Hitta glädje i skrivandet.


Du kan även gå distanskurs för Kim hos Studieförbundet Vuxenskolan.Efter att du har gått någon av  distanskurserna kan du gå sommarkursen Eget skrivande för Kim. För att gå Eget skrivandekursen måste du ha gått grundkursen eller någon av Kims distanskurser för att hamna på samma nivå som övriga kursdeltagare, samt läst boken Att hitta glädje i skrivandet. Läs mer på: www.kimselius.se


Läs mer om Kim på: www.kimselius.seSkrivkurser för Kim M. Kimselius på Färgargården, Eringsboda, BlekingeNågra röster om Kims skrivarkurser på Färgargården:

"Under två dagar har jag fått ny inspiration och ännu mer fart på mitt skrivande.

Jag kan varmt rekommendera Kims skrivarkurser.

Hon är en perfekt coach som gör skrivandet ännu roligare."

Annie Svensson


"Din kurs gav verkligen mycket i form av glädje och gemenskap." Jenny Holmström "Kim M. Kimselius du är en legend! Du är en av anledningarna till att jag bestämde mig för att satsa allt på mitt skrivande och hittade så mycket glädje." Författaren Mariette Lindstein

Vill du gå skrivkurs för Kim på Färgargården?Skrivkursens grundinnehåll

Att känna glädje i skrivandet

Bygga upp en berättelse

Fånga läsarna

Skapa karaktärer

Gestalta

Miljöskildringar

Dialoger

Att komma ur skrivkramp

Korrekturläsning

Skicka till förlag

Dessutom tillkommer fler ämnen utöver dessa.Här kan du läsa mer om skrivkursen Att hitta glädje i skrivandet på Färgargården.
BTJ:s recension av skrivboken Att hitta glädje i skrivandet: "Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren
Här hittar du skrivtips 

www.kimselius.se under Författartips lämnar Kim tips och råd om skrivande, även på bloggen Kim M. Kimselius är här nu.

 

Du hittar även skrivtips i Kims skrivböcker Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet , Författare Från dröm till verklighet, Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien, 10 misstag författare gör, 10 tips för att leva på din kreativitet, 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär, Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt liv, som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.