EnglishSwedishSwedishEnglish

Bokmässan 2007

Bokmässan 2007 var något alldeles speciellt. För första gången hade Kim en alldeles egen monter.

Bild till vänster: Så här såg montern ut när den var färdigbyggd. Ännu är inte mattorna i gången utlagda och det återstår några små detaljer att åtgärda i montern.

 

 

 

 

 

 

 

Bild till höger: Nu är montern helt klar. Personalen är på plats, Jan och Anki. För första gången enhetligt klädda. Tidigare har de varit klädda utifrån den historiska händelse som Kims nya bok handlar om. I år var det bara Kim som var historiskt klädd.
Strax öppnas portarna och som en flodvåg väller besökarna in. Detta är lugnet före stormen. Alldeles efter att denna bild togs var det full fart i montern ända till stängningsdags.

 

Bild till vänster: Till Kims stora frustration hade hon fördärvat knät veckan innan bokmässan och fått benet gipsat. Därför fick hon den mesta tiden sitta still, med benet i högläge och bli uppassad av Anki eller Jan.
Kim tyckte inte att hennes fina Marie-Antoinetteklänning kom till sin rätt helt och hållet, eftersom hon inte kunde stå upp och visa hur vacker den var. Men det var ändå många som fick upp ögonen för hennes klänning. Vill du se mer av Kims klänning Klicka här >>

 

 

 

 

Bild till höger: Föreläsningen som varit inbokad sedan länge klarades av galant utan kryckor. De lutade Kim mot stolen, för som vanligt kunde Kim inte prata utan att använda båda händerna att gestikulera med.

 

 

 

Bilder till vänster och nedan: Det var många som ville intervjua Kim och det var en strid ström av reportrar och fotografer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kims faster, "Titti", Ingrid Blom kom på besök i montern.

 

 

 

 

 

Kims böcker fanns i år representerade i fyra montrar. Kims egen monter, Speakingbook Europe AB, Inläsningstjänst samt Adlibris. Här har vi fotograferat Kim i varje monter, vid de skyltar som gör reklam för hennes böcker, eller vid böckerna.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                       Inläsningstjänst monter.

 

Speakingbook Europes monter.

Adlibris monter.          Kims egen monter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Som vanligt var det full fart i montern och ibland långa köer för att få boken signerad av Kim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fansen kom, fick träffa Kim och passade på att bli fotograferade tillsammans med henne.

 Bild nedan: Här träffar Kim Aziza Tariq Mirza som är stor fan.                         Bild nedan: Aziza Tariq Mirza med bror

 

 

 

 

 

 

 

 

2007 blev det inte så många foton tagna med fansen eftersom Kim hade ont i sitt knä och inte gärna reste sig upp från stolen. Det blir bättre nästa år!

 

Bild till vänster: Jenny, Kim, Fredrik och Meya

 

 

 

 

 

Här sitter Kim i Speakingbooks inläsningsbås och läser högt ur en av sina böcker. Efteråt signerade Kim i Speakingbooks monter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anki, Kim och Jan tackar alla fans och läsare för bokmässan 2007 och hoppas på återseende år 2008 på Bokmässan i Göteborg.

 

Det ska bli spännande att se vad Kim kan tänkas ha för kläder på sig då... Om ni är nyfikna på den bok som kommer ut hösten 2008 kan ni titta här >>. Då kanske ni kan lista ut vilka kläder Kim kommer att ha på sig!

 

 

 

 

 

Montern rivs. Allt ska packas ned fort. Det är lång färd från Göteborg till Blekinge och det har varit en lång arbetsdag innan avresan.

Redan i detta läge, när 2007 års bokmässa packas ihop, börjar Kim planera för nästa bokmässa, kläder, böcker, skyltar med mera.

Kom gärna och hälsa på i Kim M. Kimselius monter B08:59, år 2008 på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg!