EnglishSwedishSwedishEnglish

Klostergårdens skola och Bibliotek 30 maj, 2008

Det var en strålande varm försommardag den 30 maj 2008. Kim skulle medverka på "En mångkulturell dag" på Klostergårdens skola och bibliotek. Föga anade Kim att hon även skulle vara med på ett karnevalståg. Vid bokningen hade de bett att Kim skulle ha någon av sina historiska kläder på sig. Kim hade valt en egyptisk Galabeia, vilket skulle visa sig var väldigt passande.

Direkt när Kim kom började karnevalståget och Kim tog upp sin medhavda kamera och fotograferade. Här nedan ser du Kims privata bilder ifrån karnevalen:

 

 

 

 

 

                                      

                                                                                  Här på scenen stod Kim och talade om sina böcker.

 

Så här många människor hade samlats för att lyssna på Kim, men även på Frida, ifrån Melodifestivalen.

 

Här är Kims bokbord. Kan du gissa vem som döljer sig bakom alla de kläderna på bilden ovan? Jovisst är det Kim. Det blev så varmt där Kim stod att hon kände att hon behövde en sjal på huvudet. Då var det en snäll kvinna, Marianne, som gick hem och hämtade en sjal som hon skänkte Kim. Förmodligen hade Kim fått värmeslag om hon inte fått sjalen på huvudet. Fast... det är inte så lätt att se att det är Kim där bakom sjalen och solglasögonen.

Kim hade en fantastiskt trevlig dag på Klostergårdens skola och bibliotek. Hon tyckte att det var en mycket trevligt arrangemang. Hon lärde sig att skolan hade elever från 26 olika länder. Det talades många språk förutom svenska och det såldes många olika länders mat.

En mycket trevlig dag!

 

 

Klicka här för att komma till Faktarutan om Kim!