EnglishSwedishSwedishEnglish

Signeringsbilder  30 november till 6-7 december2008

Det är hela tiden nya signeringar för Kim. Ibland hinner kameran komma fram, men oftast blir den kvar i fickan eller väskan. Men här är i alla fall några foton som har tagits de senaste veckorna...

Billingska Bokhandeln i Höör 30 november 2008:

Här är Kim med två fans som hängde på låset och var de första att få sina böcker signerade. På högra bilden ser ni Magnus och hans mor samt Kenneth, alla på Billingska Bokhandeln i Höör. Det var en mycket intensiv kväll, det var julskyltning och kunderna strömmade in i butiken. Kim sålde slut flera titlar och Magnus fick gå och hämta fler böcker som Kim hade med sig i bilen. Luciatåget tågade förbi. Ja... egentligen tågade de inte eftersom de kom med häst och vagn samt ridandes. Det var ett mycket elegant Luciatåg som kom förbi Billingska Bokhandeln där julmusiken och kunderna strömmade in.

Eftersom det var en mycket hektisk dag blev det inga fler bilder tagna...

Mölndals Bokhandel i Mölndal:

Detta är enda bilden Kim hann ta hos Mölndals Bokhandel. Detta är Kerstin som arbetar i Bokhandeln och bistod Kim under hennes intensiva signering.

 

 

 

 

 

 

 

Bokia i Allum/Partille:

Ännu en intensiv dag där det inte togs några bilder på läsarna eftersom ingen tid fanns. Men här är några bilder på Kim.

 

 

Utanför Bokiabutiken sjöng Sonja Aldén, Sanna Nielsen och Shirley Clamp. Kim passade på att få en signerad skiva och fick dessutom skriva autografer till de kända artisterna.

Kim har berättat att just dessa tre artisters skivor ständigt snurrar på Kims CD-spelare när hon författar. Därför var Kim extra glad att träffa dem denna dag.

 

 

 

 

 

Här är Kims Patrik med familj: Linda, Madelene och Frida.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är hektiska dagar just nu för Kim. Hälsa på henne under hennes signeringar så kanske just DU hamnar här på Kims hemsida, om hon tid att fotograferas!

 

 

Klicka här för att komma till Faktarutan om Kim!